Jak zwykle raczkujacy maja wiele "glupich pytan" tak wiec poprosze o wyrozumialosc "wyjadaczy"...
Mam to szczescie, ze moge sie "pobawic"LabView 2012" bez spianania i jakichs wiekszych zobowiazan.
Postawilem sobie na razie poprzeczke na zadaniu wykonania prostej, kilku LEDowej linijki, ktora bede pozniej rozwijal w bardziej skomplikowany schemat.
Jak na obecna chwile ma to dzialac:
Zadaje wartosci kontrolka Nr_1 (dowolne "calkowite")
1) w zakresie x<=0 - kontrolka B_0 ma mrugac na czerwono, pozostale maja pozostac "martwe"
2) zmina x=1 - kontrolka B_0 ma zmienic kolor na "constant" zielony, kontrolka B_1 ma mrugac na zielono, pozostale maja pozostac "martwe"
3) zmiana x=2 - kontrolka B_0, B_1 - "constant" zielone, B_2 mruga na zielono, reszta "martwa"
4) zmiana x=3 - kontrolka B_0, B_1, B_2 - "constant" zielone, B_3 - mruga na zielono, reszta "martwa"
5) zmiana x=4 - kontrolka B_0, B_1, B_2, B_3 - "constant" zielone, B_4 - mruga na zielono, B_5 "martwa"
6) zmiana x=5 - kontrolka B_0, B_1, B_2, B_3, B_4 - "constant" zielone, B_5 - mruga na zielono,
7) zmiana x=6 - wszystkie kontrolki swieca zielono
8) opcja x=7 - dodatkowa kontrolka czerwona z napisem "zwariowales?"
Takie sobie niby banalne (niestety nie dla mnie
Czy ktos moglby laika (mnie) troche naprowadzic gdzie robie blad w moim schemacie ze jakos nie chce mi dzialac i ewentualnie naprostowac na co mam zwrocic uwage?