Witam,
myślę, że popełniłeś sporo błędów przy łączeniu bloczków i wydaje mi się, że ostatecznie wynik różni się od tego co miało wyjść ze wzoru. Za chwilę podeślę Twój plik z komentarzami gdzie wg mnie popełniłeś błędy.
Natomiast największym błędem jaki popełniasz to dobór częstotliwości próbkowania. Przy takich parametrach powinieneś mieć przynajmniej 1920Hz (a nie 1000), ale lepiej jak masz 9600 lub więcej. Można to łatwo zauważyć patrząc na kanciaste kształty Twoich sygnałów. Ponadto na rysunkach masz domyślne wartości na osi X co utrudnia interpretację wyników.
Załączam plik, gdzie generuję ten sygnał wg wzoru zaczynając od wygenerowania wektora czasu (wg rady Vugiego i przyzwyczajenia z Matlaba). Używam XYgraph, żeby wyświetlić sobie _mój_ wektor czasu dokładnie tak jak został wygenerowany. Do Autokorelacji generuję wektor, hmmm..., opóźnienia (-t:t). Zauważ, że wartość maksymalna korelacji wypada wtedy dla t=0, co jest zgodne z teorią.
Co do wartości na wykresie: myślę, że kształt tych funkcji jest taki jak powinien, natomiast wartość funkcji dla t=0 nie wynosi 1 z różnych przyczyn. Funkcja korelacji (podobnie jak fourier) ma przed całką taki współczynnik skalujący i o ile mi wiadomo różne programy inżynierskie różnie go interpretują. Przykładowo Matlab w ogóle go nie wpisuje i trzeba samemu skalować przez 1/N, w Octave trzeba skalować przez 1/(N/2). Spotyka się jeszcze 1/sqrt(N) i inne. _Nie wiem_ jak to jest w LV (bo dopiero z nim zaczynam zabawę), ale myślę, że jest to możliwe, że wymaga jeszcze skalowania zanim się otrzyma właściwy wynik.
Vugie: mała poprawka - sin(2 * pi * f * t)
Mam nadzieję, że wszyscy rozumieją o co mnie się rozchodzi, a jak nie to proszę śmiało pytać, lub poprawiać jeśli zauważycie błędy

Pozdrawiam cieplutko Jordan